close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Blauwe grafsteen van Orion graniet met graflantaarn foto 1

Blauwe grafsteen van Orion graniet met graflantaarn

Dit blauwe grafmonument van Orion graniet is een tastbaar symbool van liefde en verlies. De subtiele kleur die door het graniet wordt geproduceerd, creëert een rustige sfeer. Het monument omvat een elegante graflantaarn, waardoor het verdriet kan worden verlicht en de herinnering aan uw dierbare kan blijven voortbestaan. U kunt ervoor kiezen om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41887
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit blauwe grafmonument van Orion graniet is een tastbaar symbool van liefde en verlies. De subtiele kleur die door het graniet wordt geproduceerd, creëert een rustige sfeer. Het monument omvat een elegante graflantaarn, waardoor het verdriet kan worden verlicht en de herinnering aan uw dierbare kan blijven voortbestaan. U kunt ervoor kiezen om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een bijzondere manier wordt geëerd.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.