close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Blauw grafmonument met kruis van Himalaya graniet foto 1

Blauw grafmonument met kruis van Himalaya graniet

Dit blauwe grafmonument is gemaakt van hoogwaardig Himalaya graniet. Het is vormgegeven als een kruis, wat de herinnering aan de overledene een spirituele en rustige dimensie geeft. De kleur blauw symboliseert liefde, hoop en troost en biedt een persoonlijke herinnering die uw dierbare eert. Met dit krachtige grafmonument kunt u een duurzame herinnering creëren aan het leven van uw geliefde.De tra... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42158
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Christelijk, Klassiek en traditioneel, Kruis
Graftype Dubbel / Familiegraf
Subtype Dubbel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit blauwe grafmonument is gemaakt van hoogwaardig Himalaya graniet. Het is vormgegeven als een kruis, wat de herinnering aan de overledene een spirituele en rustige dimensie geeft. De kleur blauw symboliseert liefde, hoop en troost en biedt een persoonlijke herinnering die uw dierbare eert. Met dit krachtige grafmonument kunt u een duurzame herinnering creëren aan het leven van uw geliefde.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.