close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Beige ruwe grafsteen met koperen letters foto 1

Beige ruwe grafsteen met koperen letters Natuursteen

Een stijlvolle beige ruwe grafsteen die een eenvoudig maar tijdloos ontwerp combineert met prachtige koperen letters. Deze monumentale steen is de perfecte manier om de naam van uw dierbare te eren, waardoor zijn of haar aanwezigheid altijd voelbaar is. Met deze steen creëert u een stille plek waar u uw dierbare kunt herdenken en het verleden kunt koesteren.De natuur levert ons de mooiste material... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 7921
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Natuurlijk, Robuust/groot
Graftype Dubbel / Familiegraf, Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Liggende deel Geheel beplanting, Natuurlijk
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Staande deel Natuurlijk, Natuursteen

Omschrijving

Een stijlvolle beige ruwe grafsteen die een eenvoudig maar tijdloos ontwerp combineert met prachtige koperen letters. Deze monumentale steen is de perfecte manier om de naam van uw dierbare te eren, waardoor zijn of haar aanwezigheid altijd voelbaar is. Met deze steen creëert u een stille plek waar u uw dierbare kunt herdenken en het verleden kunt koesteren.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.