close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Cuperus Gedenken Sneek

U bent van harte welkom bij onze vestiging in Sneek, hieronder staan de tijden waarop u binnen kan lopen om u te oriënteren.

Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat een van onze adviseurs u helpt op het moment dat het u uitkomt. Het maken van een afspraak buiten genoemde tijden is mogelijk.

Bel voor het maken van een afspraak naar nummer
085 - 047 51 15

We spreken en ontvangen u graag.

telefoon

Maak een afspraak

Bel 085 - 047 51 15
locatie

Adresgegevens

Pottenbakkersstraat 20a
8601WS Sneek
Nederland

openingstijden

Openingstijden

ma op afspraak
di op afspraak
wo op afspraak
do op afspraak
vr op afspraak
za op afspraak
zo gesloten

Moet ik een afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze winkels. Uiteraard kunt u tijdens de openingstijden altijd binnenlopen, maar we adviseren u toch om een vrijblijvende afspraak te maken. Zo weet u namelijk zeker dat een adviseur alle tijd heeft om u te helpen met uw vragen en wensen.

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp. Plan een thuisbezoek

Wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Maak direct een afspraak

Ik vind het bijzonder dat mensen mij toelaten om een stukje mee te mogen lopen. Samen vorm te geven aan een monument wat past bij zowel de overledene als de nabestaanden.

Jannie Boonstra

Vanuit een persoonlijk contact met nabestaanden vind ik het fijn een geheel ‘eigen ontwerp’ voor de geliefde die er niet meer is te ontwerpen. Het geeft mij voldoening om een persoonlijk gedenkteken te realiseren.

Marten Molenmaker

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.