close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Cuperus Gedenken Sneek

Bij Cuperus Gedenken helpen wij u een mooie gedenksteen te maken. Door middel van een grafmonument, muurplaat of een urn blijft een herinnering aan een dierbare bestaan. In onze vestiging in Sneek ontvangen we u graag om u te laten inspireren.

Bezoek ons wanneer het u past. Onze winkel in Sneek is echter wel alleen op afspraak geopend, maar u bent van harte welkom en een afspraak is altijd vrijblijvend. Wij zorgen ervoor dat er een adviseur voor u klaar staat voor het geven van persoonlijk advies.

Bel voor het maken van een afspraak naar nummer
0515 – 4128 07

telefoon

Maak een afspraak

Bel 0515 – 41 2807
locatie

Adresgegevens

Pottenbakkersstraat 20a
8601WS Sneek
Nederland

openingstijden

Openingstijden

ma op afspraak
di op afspraak
wo op afspraak
do op afspraak
vr op afspraak
za op afspraak
zo gesloten

Moet ik een afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze winkels. Uiteraard kunt u tijdens de openingstijden altijd binnenlopen, maar we adviseren u toch om een vrijblijvende afspraak te maken. Zo weet u namelijk zeker dat een adviseur alle tijd heeft om u te helpen met uw vragen en wensen.

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp. Plan een thuisbezoek

Wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Maak direct een afspraak

Ik vind het bijzonder dat mensen mij toelaten om een stukje mee te mogen lopen. Samen vorm te geven aan een monument wat past bij zowel de overledene als de nabestaanden.

Jannie Boonstra

Vanuit een persoonlijk contact met nabestaanden vind ik het fijn een geheel ‘eigen ontwerp’ voor de geliefde die er niet meer is te ontwerpen. Het geeft mij voldoening om een persoonlijk gedenkteken te realiseren.

Marten Molenmaker

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.