close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Hardenberg

In de prachtige bosrijke omgeving van Hardenberg, ligt begraafplaats de Larikshof met het uitvaartcentrum De Lariks. Hier is de vestiging van Cuperus Gedenken Hardenberg gevestigd. Bij deze vestiging is een mooie bezinningstuin, die openbaar toegankelijk is. We ontvangen u in de sfeervolle spreekkamer waar we graag de tijd voor u nemen. Alle gebruikelijke steensoorten zijn als voorbeeld te zien en samen met u maken we graag een ontwerp voor een monument voor u.

Vanuit de vestiging in Hardenberg werken we op afspraak. Wij adviseren u graag en we vinden het belangrijk u tijd en aandacht te geven.

Bel voor het maken van een afspraak naar:
085 – 047 51 15.

Wilt u zonder afspraak langskomen, bezoek dan de Cuperus Gedenken vestiging in Meppel aan de Eekhorstweg 6.

We spreken en ontvangen u graag.

telefoon

Maak een afspraak

Bel 085-047 51 15
locatie

Adresgegevens

Oldemeijerweg 3
7794 RL Hardenberg
Nederland

openingstijden

Openingstijden

Ma – Vr Op afspraak
Zo Gesloten

Ik ben betrokken, mensgericht en beschik, naast mijn jarenlange ervaring, over een empathisch vermogen. Ik stel uw wensen centraal en stel mij open voor uw ideeën.

Sjaco Maat

Mede door mijn ruim 37 jarige ervaring en mijn creativiteit help ik u graag, om in alle rust, samen met u, een passend gedenkteken te ontwerpen.

Harrie van der Worp

Wij doen alles vanuit onze gedrevenheid dat wij willen dat mensen tevreden zijn met wat zij aanschaffen. Het draait volgens mij om voldoende vertrouwen geven dan krijg je dat naar verloop van tijd vanzelf terug.

Carla Mars

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Maak direct een afspraak