close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Cuperus Groningen

Bij Cuperus Gedenken helpen wij u een mooie gedenksteen te maken. Door middel van een grafmonument, muurplaat of een urn blijft een herinnering aan een dierbare bestaan. In onze vestiging in Groningen ontvangen we u graag om u te laten inspireren.

Bezoek ons wanneer het u past. We adviseren u om vooraf een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat er een adviseur voor u klaar staat voor het geven van persoonlijk advies.

Waarom een Cuperus grafmonument?

Hoge kwaliteit materialen

Alle materialen waaruit u kiest zijn van de hoogste kwaliteit. U krijgt tot 30 jaar garantie op het graniet.

Inspirerend

Bekijk de vele voorbeelden voor een grafmonument in een van de 5 vestigingen met grote inspiratieruimte.

Makkelijk kiezen

Samen met onze adviseurs bekijkt u alle mogelijkheden in alle rust en krijgt u advies op maat.

Persoonlijk

Bepaal wat u wilt en personaliseer uw grafmonument met tekst en afbeeldingen.

Een lange historie

Cuperus Gedenken bestaat sinds 1840. Wij maken gedenktekens voor u vanuit persoonlijke begeleiding en aandacht.

Beste koop

De hoogste kwaliteit materialen voor een scherpe prijs. Daar mag u op vertrouwen.

Persoonlijk advies

Bij Cuperus Gedenken is persoonlijk advies aan u belangrijk. Bij het vormgeven van een gedenkteken voor de herinnering aan een overledene helpen we u graag. Uw wensen staan centraal en wij begeleiden u bij het maken van keuzes. In Groningen staan onze adviseurs voor u klaar om te zorgen dat u een monument krijgt dat aan uw wensen voldoet.

Vragen? Bel 085-047 51 15

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek ons in een van de showrooms.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Inspiratieruimte Groningen

Wij hebben vijf locaties in Nederland met een grote inspiratieruimte, waar u alle mogelijkheden voor het ontwerpen van uw gedenksteen kan ervaren en bekijken. In Groningen, Meppel, Emmen, Drachten en Zwolle maakt u in de grote inspiratieruimtes in alle rust uw keuzes voor het grafmonument. Wilt u dichterbij huis een gesprek met een adviseur, maak dan een afspraak voor een bezoek aan huis of maak een afspraak voor een van de vestigingen: Dokkum, Hardenberg, Hoogeveen of Sneek.

Meer weten?

Bel 085 - 047 51 15

Gedenksteen kiezen

Voor zowel begraven als cremeren hebben wij gedenkstenen in ons assortiment. Om een monument persoonlijk te maken is tekst een prachtige toevoeging. Wij werken met medewerkers die ieder een eigen specialisatie hebben, van het beletteren tot het plaatsen van de grafsteen. U heeft genoeg om over na te denken na het overlijden van een dierbare, daarom regelen wij voor u graag de administratieve kant van de plaatsing een monument. Iedere begraafplaats kent eigen regelgeving betreft de materialen, grootte en andere zaken. Onze medewerkers zijn op de hoogte van deze regels en helpen u daarbij graag van begin tot eind.

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER
begraafplaats selwerderhof groningen

Selwerderhof

De grootste begraafplaats in Groningen is Selwerderhof. Er zijn veel keuzemogelijkheden voor graven op Selwerderhof. Op de begraafplaats is een gedeelte ingericht als Islamitsche begraafplaats. Het vele groen, de vogels en reeën geeft de begraafplaats een rustgevende uitstraling.

Iepenlaan 204
9741 GH Groningen

begraafplaats Esserveld groningen

Esserveld

Sinds 1994 is begraafplaats Esserveld een rijksmonument. Begraafplaats Esserveld is in de jaren’ 20 in de Amsterdamse stijl gebouwd. Begraafplaats Esserveld is ontstaan omdat de twee bestaande begraafplaatsen, Noorderbegraafplaats en de Zuiderbegraafplaats, raakten namelijk vol. De ruimte voor nieuwe plaatsen op Esserveld is beperkt. Het is niet mogelijk om een graf te reserveren.

Esserweg 22a
9722 SN Groningen

begraafplaats Hoogkerk groningen

Hoogkerk

Op de begraafplaats Hoogkerk zijn twee Nederlandse Oorlogsgraven te vinden uit de Tweede Wereldoorlog. Er is ook een monument voor de bemanning van het Gemenebest die is omgekomen. Net als bij begraafplaats Esserveld is het niet mogelijk om een graf te reserveren bij begraafplaats Hoogkerk.

Kerkstraat 176
9745 CN Groningen

telefoon

Maak een afspraak

We helpen u graag met het samenstellen van het monument.

Bel 085-047 51 15
locatie

Bezoek ons

We ontvangen u graag in een van onze vestigingen voor een persoonlijk advies.