close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnmonument foto 1

Urnmonument Rvs

Urnmonument met 2 pilaren die worden verbonden door 2 RVS balkjes. In het graniet is tekst gestraal en ingeverfd. In het RVS is tekst gegrafeerd. De 2 pilaren zijn gemonteerd op een kleine vloer.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42330
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Kleur Bruin, Rood
Materiaal RVS
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Urnmonument met 2 pilaren die worden verbonden door 2 RVS balkjes. In het graniet is tekst gestraal en ingeverfd. In het RVS is tekst gegrafeerd. De 2 pilaren zijn gemonteerd op een kleine vloer.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.