close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnmonument foto 1

Urnmonument

De letterplaat is gemaakt in de vorm van een ster. De ster is schuin gemonteerd op een zuiltje. De randen van de ster zijn facet geslepen. De tekst is gestraals en daarna ingeverfd.Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen po... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42322
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Lichte grafstenen, Modern
Kleur licht, Wit
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Steensoort Marmer

Omschrijving

De letterplaat is gemaakt in de vorm van een ster. De ster is schuin gemonteerd op een zuiltje. De randen van de ster zijn facet geslepen. De tekst is gestraals en daarna ingeverfd.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.