close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnmonument foto 1

Urnmonument

Mooi urnmonumentje van marmer, de letterplaat staat op een voetstuk, er voor liggen banden met daarbinnen ruimte voor split, in het split is nog een plaatje met een tekst aangebracht. De teksten zijn gestraald en daarna met zwarte verf ingeverfd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42288
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Boeken, harten en kussens, Klassiek en traditioneel, Lichte grafstenen
Graftype Kort graf
Kleur licht, Wit
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Steensoort Marmer
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Mooi urnmonumentje van marmer, de letterplaat staat op een voetstuk, er voor liggen banden met daarbinnen ruimte voor split, in het split is nog een plaatje met een tekst aangebracht. De teksten zijn gestraald en daarna met zwarte verf ingeverfd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.