close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee losse grafstenen met hard van Diabas foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Twee losse grafstenen met hard van Diabas

Een duo van losse grafstenen, ingetogen van ontwerp terwijl het elegantie en kracht uitstraalt. Deze stenen zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig Diabas, een donkergroene tot zwarte steen, bekend om zijn duurzaamheid en de warme uitstraling. De individuele stenen bieden de gelegenheid voor personalisatie, waarbij de namen en individuele boodschappen van beide dierbaren kunnen worden aangebr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41963
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Hartvormige lettersteen
Graftype Enkel
Kleur Groen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een duo van losse grafstenen, ingetogen van ontwerp terwijl het elegantie en kracht uitstraalt. Deze stenen zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig Diabas, een donkergroene tot zwarte steen, bekend om zijn duurzaamheid en de warme uitstraling. De individuele stenen bieden de gelegenheid voor personalisatie, waarbij de namen en individuele boodschappen van beide dierbaren kunnen worden aangebracht. Als centraal element verbindt een sierlijk hard de twee stenen, symboliserend dat ongeacht de individualiteit, de verbondenheid intact blijft. Dit monument biedt een blijvende herinnering die respectvol het leven en de liefde van uw dierbaren herdenkt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.