close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Stapeltje met zwerfkeien op vloer foto 1

Stapeltje met zwerfkeien op vloer Zwerfkeien

Dit bijzondere grafmonument is een aantrekkelijke combinatie van zwerfkeien, strategisch gestapeld op een solide grondplaat. De onregelmatige vormen en natuurlijke texturen van de zwerfkeien bieden een uniek en rustiek aanzicht, wat mooi contrasteert met de strakke, gepolijste vloer. Het symbool van een steenstapel kan verschillende betekenissen hebben, waaronder sterkte en eeuwigheid, en maakt di... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41931
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Materiaal Zwerfkeien
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit bijzondere grafmonument is een aantrekkelijke combinatie van zwerfkeien, strategisch gestapeld op een solide grondplaat. De onregelmatige vormen en natuurlijke texturen van de zwerfkeien bieden een uniek en rustiek aanzicht, wat mooi contrasteert met de strakke, gepolijste vloer. Het symbool van een steenstapel kan verschillende betekenissen hebben, waaronder sterkte en eeuwigheid, en maakt dit monument een memorabele eerbetoon aan uw dierbare. De grondplaat leent zich voor personalisatie, zoals het graveren van een naam, datum of persoonlijk bericht. Dit grafmonument is een respectvolle en waardige laatste rustplaats, gemaakt met oog voor detail en respect voor de natuur.


Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.