close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Schuin aflopend familie grafsteen van Impala graniet foto 1

Schuin aflopend familie grafsteen van Impala graniet

Dit is een schuin aflopend familiemonument gemaakt van hoogwaardig Impala graniet. De stoere duurzaamheid van de steen symboliseert de eeuwigheid en stabiliteit. Het natuurlijke kleurenpalet van het graniet zorgt voor een harmonieuze uitstraling die past bij de omgeving. Het aflopende ontwerp biedt een unieke uitstraling en geeft ruimte aan gepersonaliseerde inscripties die eer betonen aan het lev... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41907
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit is een schuin aflopend familiemonument gemaakt van hoogwaardig Impala graniet. De stoere duurzaamheid van de steen symboliseert de eeuwigheid en stabiliteit. Het natuurlijke kleurenpalet van het graniet zorgt voor een harmonieuze uitstraling die past bij de omgeving. Het aflopende ontwerp biedt een unieke uitstraling en geeft ruimte aan gepersonaliseerde inscripties die eer betonen aan het leven van de overledene. Bij dit monument staat respect voor de overledene en de familie centraal. De solide structuur en het tijdloze ontwerp dienen als een blijvende herinnering aan uw dierbare.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.