close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekig grafmonument met cortenstalen opschrift en voetbal foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekig grafmonument met cortenstalen opschrift en voetbal Cortenstaal, natuursteen

Een prachtig rechthoekig grafmonument van hoogwaardig natuursteen, dat een eerbetoon is aan de dierbare herinneringen van uw geliefde. Het monument bevat een cortenstalen opschrift en voetbal, wat duidelijk de persoonlijke voorkeuren en interesses weergeeft. Het is een uniek en passend manier om uw dierbare te herdenken, waarbij hun leven en verdiensten worden gevierd.Door het gebruik van beelden ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35504
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Sport
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Cortenstaal, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Staande deel Natuursteen en cortenstaal

Omschrijving

Een prachtig rechthoekig grafmonument van hoogwaardig natuursteen, dat een eerbetoon is aan de dierbare herinneringen van uw geliefde. Het monument bevat een cortenstalen opschrift en voetbal, wat duidelijk de persoonlijke voorkeuren en interesses weergeeft. Het is een uniek en passend manier om uw dierbare te herdenken, waarbij hun leven en verdiensten worden gevierd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.