close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekig en natuurlijke steen met foto foto 1

Rechthoekig en natuurlijke steen met foto Leisteen

Dit rechthoekige grafmonument is gemaakt van hoogwaardig natuursteen, waardoor het een rustieke en tijdloze uitstraling heeft. Het is voorzien van een foto, waarmee de herinnering aan uw geliefde wordt vastgelegd. Dankzij de zorgvuldig gesneden details voegt dit monument warmte toe aan de herdenkingsplaats, waardoor het een respectvolle en persoonlijke omgeving creëert.Een eenvoudige, simpele graf... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36461
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars, Leisteen, Onderhoudsvrij
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Leisteen
Natuursteen kleuren Groen
Staande deel Leisteen, Natuursteen en glas

Omschrijving

Dit rechthoekige grafmonument is gemaakt van hoogwaardig natuursteen, waardoor het een rustieke en tijdloze uitstraling heeft. Het is voorzien van een foto, waarmee de herinnering aan uw geliefde wordt vastgelegd. Dankzij de zorgvuldig gesneden details voegt dit monument warmte toe aan de herdenkingsplaats, waardoor het een respectvolle en persoonlijke omgeving creëert.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.