close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Omsloten foto 1

Omsloten Glas

Bij dit gedenkobject wordt een klein deel van de as van de overledene verwerkt in de handgedraaide glazen bol die door kalksteen omsloten wordt. Omdat de bol speciaal voor u wordt gemaakt, kunnen we samen met u de vorm van het binnenwerk en de kleur bepalen. In onze vestiging bij u in de buurt laten we u graag de mogelijkheden zien. U kunt ‘Omsloten’ zowel open als gesloten bij u thuis... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42365
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Kleurrijk, Modern
Kleur Blauw, Wit
Materiaal Glas

Omschrijving

Bij dit gedenkobject wordt een klein deel van de as van de overledene verwerkt in de handgedraaide glazen bol die door kalksteen omsloten wordt. Omdat de bol speciaal voor u wordt gemaakt, kunnen we samen met u de vorm van het binnenwerk en de kleur bepalen. In onze vestiging bij u in de buurt laten we u graag de mogelijkheden zien. U kunt ‘Omsloten’ zowel open als gesloten bij u thuis plaatsen. In geopende vorm biedt het lege kommetje ruimte voor een herinnering aan de overledene.
In de kalkstenen omranding kan een tekstregel worden aangebracht.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.