close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met gebeeldhouwd figuur  foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met gebeeldhouwd figuur Ruwe steen

Een natuurlijke, ruwe grafsteen die een uniek karakter heeft, met een gebeeldhouwd figuur dat symboliseert wat uw dierbare voor u betekende. Dit monument biedt de mogelijkheid om de naam van uw geliefde te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een rustige en respectvolle manier wordt geëerd. Dit kunstwerk combineert rustieke schoonheid met persoonlijke zorg en respect.De natuur levert ons de mooi... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42569
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Ruwe steen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een natuurlijke, ruwe grafsteen die een uniek karakter heeft, met een gebeeldhouwd figuur dat symboliseert wat uw dierbare voor u betekende. Dit monument biedt de mogelijkheid om de naam van uw geliefde te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een rustige en respectvolle manier wordt geëerd. Dit kunstwerk combineert rustieke schoonheid met persoonlijke zorg en respect.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.