close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klassieke zwarte grafzerk van natuursteen foto 1

Klassieke zwarte grafzerk van natuursteen Natuursteen

Een klassieke zwarte grafzerk, vervaardigd uit hoogwaardig natuursteen. Het is ontworpen om een passende herinnering te bieden aan uw dierbare. Het monument heeft ruimte voor een persoonlijke inscriptie die de herinnering blijvend maakt.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afw... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22695
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Roos
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Grafzerken
Kleur donker, Grijs
Liggende deel Gesloten dekplaat
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet

Omschrijving

Een klassieke zwarte grafzerk, vervaardigd uit hoogwaardig natuursteen. Het is ontworpen om een passende herinnering te bieden aan uw dierbare. Het monument heeft ruimte voor een persoonlijke inscriptie die de herinnering blijvend maakt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.