close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klassiek blauw grafmonument van Hardsteen foto 1

Klassiek blauw grafmonument van Hardsteen

Dit klassieke grafmonument, vervaardigd uit hoogwaardig blauw hardsteen, symboliseert elegantie en waardigheid. Het ontwerp is minimaal en tijdloos en geeft een serene en respectvolle uitstraling. De rijke blauwe tint van het hardsteen geeft het monument een discrete, maar toch opvallende aanwezigheid. Het steen heeft een natuurlijke glans, die de duurzaamheid en de schoonheid van het blauwe hards... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41877
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Antraciet, Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit klassieke grafmonument, vervaardigd uit hoogwaardig blauw hardsteen, symboliseert elegantie en waardigheid. Het ontwerp is minimaal en tijdloos en geeft een serene en respectvolle uitstraling. De rijke blauwe tint van het hardsteen geeft het monument een discrete, maar toch opvallende aanwezigheid. Het steen heeft een natuurlijke glans, die de duurzaamheid en de schoonheid van het blauwe hardsteen onderstreept. De oppervlakte van het monument biedt voldoende ruimte voor personalisatie, zoals het graveren van namen en persoonlijke boodschappen, wat zorgt voor een unieke en gedenkwaardige herinnering aan uw dierbare. Dit klassieke blauwe hardsteen grafmonument staat voor kwaliteit en respect, en is bedoeld als een blijvende en tastbare herinnering aan de overledene.


Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.