close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grijze grafsteen van Daluja Grey graniete foto 1

Rechthoekige grijze grafsteen van Daluja Grey graniete

Een rechthoekig grafmonument van Daluja Grey graniet. Dit eigentijdse grafmonument is ontworpen om een stijlvolle en tijdloze herinnering te creëren aan uw dierbare. Het monument is voorzien van een glanzende oppervlakte waarop de naam en persoonlijke boodschappen van uw geliefde kunnen worden gegraveerd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerki... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42463
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Antraciet, Grijs
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een rechthoekig grafmonument van Daluja Grey graniet. Dit eigentijdse grafmonument is ontworpen om een stijlvolle en tijdloze herinnering te creëren aan uw dierbare. Het monument is voorzien van een glanzende oppervlakte waarop de naam en persoonlijke boodschappen van uw geliefde kunnen worden gegraveerd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.