close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindermonument foto 1

Kindermonument Natuursteen

Monumentje gemaakt van Diabas. Het materiaal heeft 2 bewerkingen gehad waardoor er een kleurverschil ontstaat. De rand is ruw gehakt. In de gepolijste cirkel is de tekst gestraald en ingeverfd. Aan de voet van de letterplaats is een beertje gebeeldhouwd.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook h... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42351
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder
Dieren Beer, Dieren 3d
Kleur Beige, Grijs
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs

Omschrijving

Monumentje gemaakt van Diabas. Het materiaal heeft 2 bewerkingen gehad waardoor er een kleurverschil ontstaat. De rand is ruw gehakt. In de gepolijste cirkel is de tekst gestraald en ingeverfd. Aan de voet van de letterplaats is een beertje gebeeldhouwd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.