close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen van graniet met hart en vlinders foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafsteen van graniet met hart en vlinders

Een grafmonument dat het gevoel van eeuwigheid en respect uitstraalt, met een prachtig granieten ontwerp dat de kracht van liefde symboliseert. Het monument is voorzien van een subtiel hartvormig element, afgezet met delicate vlinders. Met dit grafmonument kunt u op respectvolle wijze het leven van uw dierbare vereeuwigen.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig to... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35769
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Letterplaat

Omschrijving

Een grafmonument dat het gevoel van eeuwigheid en respect uitstraalt, met een prachtig granieten ontwerp dat de kracht van liefde symboliseert. Het monument is voorzien van een subtiel hartvormig element, afgezet met delicate vlinders. Met dit grafmonument kunt u op respectvolle wijze het leven van uw dierbare vereeuwigen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.