close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met hartje foto 1

Grafmonument met hartje

De letterplaat bestaat uit 2 delen en zijn iets uit elkaar geplaatst. In de uitsparing die dan ontstaat is een hart van zwart graniet gemonteerd. De letterplaat staat op een voetstuk met daarvoor een kleine dekplaat. Op de linker letterplaat zijn 2 bronzen vlinders gemonteerd, op de rechter een porseleinen foto. De teksten zijn verdiept gestraald en ingeverfd. Het geheel is op een betonfundering g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41878
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Enkel
Kleur Paars
Natuursteen kleuren Paars
Productsoort Fotoartikel
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

De letterplaat bestaat uit 2 delen en zijn iets uit elkaar geplaatst. In de uitsparing die dan ontstaat is een hart van zwart graniet gemonteerd. De letterplaat staat op een voetstuk met daarvoor een kleine dekplaat. Op de linker letterplaat zijn 2 bronzen vlinders gemonteerd, op de rechter een porseleinen foto. De teksten zijn verdiept gestraald en ingeverfd. Het geheel is op een betonfundering geplaatst.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.