close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familiegraf van Zwart graniet met schuine afloop foto 1

Familiegraf van Zwart graniet met schuine afloop

Dit familiegraf is een stijlvolle en solide optie voor het eren van uw dierbare. Gemaakt van hoogwaardig zwart graniet met een schuine afdaling, biedt het graf de mogelijkheid om meerdere namen te graveren, waardoor het voor meerdere personen kan worden gebruikt. Het strakke ontwerp combineert rust en functionaliteit, waardoor het de perfecte herinnering is aan degene die we zo liefhebben.De tradi... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42160
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Dubbel / Familiegraf
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Dubbel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit familiegraf is een stijlvolle en solide optie voor het eren van uw dierbare. Gemaakt van hoogwaardig zwart graniet met een schuine afdaling, biedt het graf de mogelijkheid om meerdere namen te graveren, waardoor het voor meerdere personen kan worden gebruikt. Het strakke ontwerp combineert rust en functionaliteit, waardoor het de perfecte herinnering is aan degene die we zo liefhebben.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.