close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familiegraf van Himalaya graniet met ronde afloop foto 1

Familiegraf van Himalaya graniet met ronde afloop

Een familiegraf vervaardigd uit Himalaya graniet, een duurzaam en krachtig materiaal, dat de tijd trotseert en een blijvende eerbetuiging vormt. Dit grafmonument onderscheidt zich door zijn unieke ronde afloop, die zowel stabiliteit als een zachte, geruststellende esthetiek brengt. De kenmerkende natuurlijke textuur van het graniet werkt harmonieus samen met de zorgvuldig vormgegeven contouren, re... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42064
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Dubbel / Familiegraf, Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin, Rood
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Dubbel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een familiegraf vervaardigd uit Himalaya graniet, een duurzaam en krachtig materiaal, dat de tijd trotseert en een blijvende eerbetuiging vormt. Dit grafmonument onderscheidt zich door zijn unieke ronde afloop, die zowel stabiliteit als een zachte, geruststellende esthetiek brengt. De kenmerkende natuurlijke textuur van het graniet werkt harmonieus samen met de zorgvuldig vormgegeven contouren, resulterend in een stille, maar indrukwekkende hulde. Dit monument biedt voldoende ruimte voor gepersonaliseerde inscripties, waardoor de herinnering aan uw geliefden wordt behouden. Met dit familiegraf van Himalaya graniet creëert u een gedenkplaats van respect en herinnering, die getuigt van geborgenheid en familiale verbondenheid.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.