close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra ori├źntatiedagenarrow_forward
De engel neemt je mee foto 1

De engel neemt je mee

In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen ... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 5298
Architectuur Architectuur alles
Collectie Christelijk, Engel
Cultuur Christelijk
Materiaal Brons
Persoonlijke toevoeging Mensen
Productgroep Accessoires
Productsoort Beeld
Symboliek Engel, Mensen
Lengte 26cm
Breedte 38cm
Diepte 8cm

Productomschrijving

Engel
In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen en te beschermen. In de meeste grafmonumenten waar een engel wordt toegepast wordt is deze beschermende houding terug te zien. Naast bloemen- of lauwerkransen, worden engelen ook vaak met een muziekinstrument afgebeeld.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.