close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Blauwe rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat foto 1

Blauwe rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat Glas

Dit moderne grafmonument met een blauwe rechthoekige grafsteen is voorzien van een glazen tekstplaat waarmee u de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare kunt graveren. De koele blauwe kleur en het elegante design creëren een onvergetelijke herinnering, waardoor hun aanwezigheid op een tastbare manier in stand wordt gehouden. Dit monument is een mooie combinatie van modern design en trad... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20987
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds
Dieren Dieren decoratie 2d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Natuurlijk
Materiaal Glas
Staande deel Glas

Omschrijving

Dit moderne grafmonument met een blauwe rechthoekige grafsteen is voorzien van een glazen tekstplaat waarmee u de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare kunt graveren. De koele blauwe kleur en het elegante design creëren een onvergetelijke herinnering, waardoor hun aanwezigheid op een tastbare manier in stand wordt gehouden. Dit monument is een mooie combinatie van modern design en traditionele stijl.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.