close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Moderne grafsteen met open gedeelte en bloemstrook foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Moderne grafsteen met open gedeelte en bloemstrook

Onze collectie met bijzondere grafstenen combineert eenvoud met waardigheid, waardoor we een evenwicht vinden tussen betaalbaarheid en kwaliteit. Elke grafsteen in onze collectie wordt met vakmanschap vervaardigd, waarbij we waarde hechten aan zowel esthetiek als duurzaamheid. Hoewel deze modellen binnen een bepaald budget vallen, maken we geen concessies aan kwaliteit. Wij begrijpen dat elke heri... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 59705
Budget gedenktekens Strak
Collectie Budget

Omschrijving

Onze collectie met bijzondere grafstenen combineert eenvoud met waardigheid, waardoor we een evenwicht vinden tussen betaalbaarheid en kwaliteit. Elke grafsteen in onze collectie wordt met vakmanschap vervaardigd, waarbij we waarde hechten aan zowel esthetiek als duurzaamheid. Hoewel deze modellen binnen een bepaald budget vallen, maken we geen concessies aan kwaliteit. Wij begrijpen dat elke herinnering uniek is. Daarom bieden we een aantal, maar zorgvuldig gekozen aanpassingsmogelijkheden, zodat het altijd lukt om dit grafmonument uniek en persoonlijk te maken.

De voordelig geprijsde grafstenen zijn inclusief:

- Betonfundering
- Plaatsingskosten
- Fundatiewerkzaamheden
- Werkplaats / productiekosten (montage, doken, zand, cement, kit)
- Tot 50 tekens gezandstraalde en ingeschilderde tekst
- Keuze uit 3 soorten grafbedekking of tuinaarde

Het is mogelijk om dit monument ook te voorzien van een stijlvol facet (schuine rand) waardoor het monument nog meer elegantie uitstraalt.

Bent u geïnteresseerd in dit monument? Maak dan een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken. Dit kan in een van onze 20 winkels in Nederland.