close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Hartvormige grafsteen van Royal Impala graniet foto 1

Hartvormige grafsteen van Royal Impala graniet

Dit is een prachtig hartvormig grafmonument vervaardigd uit Royal Impala graniet, een duurzaam en natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn bestendigheid tegen de elementen. Het ontwerp is eenvoudig maar toch gedenkwaardig, met een natuurlijke donkere tint die symbool staat voor de onuitwisbare indruk die de overledene heeft achtergelaten. De hartvorm geeft een unieke persoonlijke touch, waard... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41962
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet
Natuursteen kleuren Antraciet
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit is een prachtig hartvormig grafmonument vervaardigd uit Royal Impala graniet, een duurzaam en natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn bestendigheid tegen de elementen. Het ontwerp is eenvoudig maar toch gedenkwaardig, met een natuurlijke donkere tint die symbool staat voor de onuitwisbare indruk die de overledene heeft achtergelaten. De hartvorm geeft een unieke persoonlijke touch, waardoor dit monument opvalt tussen de traditionele ontwerpen. Het gladde oppervlak biedt optimale gelegenheid om persoonlijke berichten, naam of datum te graveren. Met dit grafmonument wordt een eerbetoon aan uw dierbare gecreƫerd dat getuigt van liefde en respect, en duidelijk overeind blijft staan door de jaren heen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.