close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward

Verkoopadviseur – ontwerper gedenktekens

Standplaats: Zwolle – Kampen – Wezep

Locatie
Cuperus

Uren
32 – 40 uur

Functie
Verkoopadviseur – ontwerper gedenktekens

Solliciteren

Direct solliciteren

Ben jij creatief met het potlood, maar weet je ook je commerciële vaardigheden op een passende manier in te zetten om families en nabestaanden tijdens een emotionele periode zo goed mogelijk te helpen?

Wat houdt de functie in?

Als verkoopadviseur ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van gedenktekens aan nabestaanden van overledenen. Je werkt binnen een ruim rayon vanuit onze vestigingen in Zwolle, Kampen en Wezep. Je bent verantwoordelijk voor een eigen verkoopdoelstelling en werkt actief aan het resultaat van de regio, waarbij je niet alleen in Zwolle, Kampen of Wezep werkzaam zult zijn, maar ook inzetbaar bent bij de andere locaties in de regio. Regelmatig heb je overleg met de andere teamleden; jullie ondersteunen elkaar in de uitvoering van het werk en vervangen elkaar bij vakantie of ziekte.

Als verkoopadviseur draag je zorg voor een professioneel en warm ontvangst van onze klanten en adviseert over de mogelijkheden op het gebied van een gedenkteken. Je helpt de families door goed te luisteren naar de wensen en deze te vertalen naar een passend gedenkteken. Je hebt hierbij gevoel voor schoonheid en weet de juiste materialen, vormen en technieken met elkaar te combineren in een mooi ontwerp. Je laat aan de klant verschillende voorbeelden zien en maakt een aantal schetsen om een mogelijk ontwerp tot de verbeelding van de klant te laten spreken. Je doet dit uiteraard binnen de kaders van de wensen en het budget van de familie. Je bent je ervan bewust dat je je dienend opstelt richting de klanten van Cuperus in een voor hen kwetsbare positie en vaak emotionele periode. Je kunt goed omgaan met gevoeligheden en ziet het als een uitdaging om families zo goed mogelijk te begeleiden in het proces van het kiezen van een gedenkteken. Jouw integere werkwijze zorgt ervoor dat families graag door jou worden geholpen.

Daarnaast ben je actief bezig om je netwerk uit te breiden en te onderhouden. Je kent het belang van goede relaties, legt contact met uitvaartondernemers en begraafplaatsbeheerders en werkt samen met je collega’s in de regio aan het vergroten van de naamsbekendheid.

Wat zien we graag in jou terug?

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau
 • Je kent het belang van goede relaties en doet er alles om aan jouw klanten zo goed mogelijk te helpen.
 • Naar je klanten stel jij je ondersteunend op; het is voor hen een moeilijke en emotionele periode. Desondanks houd je altijd het commerciële bedrijfsdoel voor ogen.
 • Je toont eigenaarschap en acteert als regisseur in het proces van het eerste tot het laatste contact met de familie.
 • Op communicatief gebied ben je sterk ontwikkelt en kun je omgaan met zeer uiteenlopende type mensen en gevoeligheden.
 • Je bent geduldig, integer, authentiek en betrouwbaar. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat klanten zich door jou begrepen voelen en kiezen voor Cuperus. Je weet hierdoor een voorkeurspositie bij klanten te creëren.
 • Je bent creatief, hebt gevoel voor techniek en weet wensen van de klant om te zetten in een passend ontwerp.
 • Je werkt zeer nauwkeurig en op basis van vertrouwen. Je begrijpt het belang van een foutloze en complete orderregistratie en overdracht naar jouw collega’s.
 • Je bent in staat om een netwerk te onderhouden en uit te breiden.
 • Je bent 32 uur per week beschikbaar (fulltime dienstverband of een dienstverband voor 24-28 uur is bespreekbaar).
 • Je bent bereid om in de weekenden te werken (zaterdag is een vaste werkdag).

Wie zijn wij?

Cuperus is een optelsom van 45 geweldige mensen die elkaar versterken, allemaal met hun eigen specialisme en karakter. Iedereen is 100% zichzelf, gedreven en professioneel. We werken hard en tegelijkertijd hebben we ook veel lol met elkaar. Er is bij Cuperus ruimte voor groei, zowel persoonlijk als professioneel. Met onze drie merken Den Hollandsche, Cuperus Gedenken en Eijgelaar zijn wij marktleider in het ontwerpen en vervaardigen van bijzondere en unieke gedenktekens in Nederland en België. Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid vormen de kern van elke schakel in het proces van de vraag van de klant naar een voor hen mooi eindresultaat! Daar doen we samen ons uiterste best voor. Wij plaatsen vanuit Elst (bij Nijmegen) gedenktekens door geheel Nederland, België en Duitsland.

Wat bieden wij jou?

 • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie bij een innovatieve marktleider
 • Werken in een dynamisch bedrijf met korte communicatielijnen
 • Een open en op samenwerking gerichte cultuur
 • Prettige werksfeer
 • Een goed salaris (hoogte afhankelijk van werkervaring)
 • Reiskostenvergoeding
 • 24 vakantiedagen
 • Een fijn team professionals en een sociale werkgever
 • Veel ruimte voor zelfontwikkeling en groei
 • Veel werkplezier en voldoening van je werk!

Interesse?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Stuur deze naar Kimberly Hundersmarck (personeelszaken) via personeel@denhollandsche.nl. Heb je vragen? Bel 0481-371333 en vraag naar Kimberly.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet prijs gesteld.