close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Coronavirus: hoe gaan wij er mee om?  meer informatie

Commercieel medewerker in Groningen

Locatie
Groningen

Uren
28 – 40 uur

Functie
Commercieel medewerker

Solliciteren

Direct solliciteren

Ben jij creatief met het potlood, maar weet je ook je commerciële vaardigheden op een passende manier in te zetten om families en nabestaanden tijdens een emotionele periode zo goed mogelijk te helpen?

Als commercieel medewerker ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van gedenktekens aan nabestaanden van overledenen. Je werkt binnen een ruim rayon vanuit onze vestiging in Groningen. Je bent verantwoordelijk voor een eigen verkoopdoelstelling en werkt actief aan het resultaat van de regio, waarbij je niet alleen in Groningen werkzaam zult zijn, maar ook inzetbaar bent bij de andere locaties in het noorden van het land. Regelmatig heb je overleg met de andere teamleden; jullie ondersteunen elkaar in de uitvoering van het werk en vervangen elkaar bij vakantie of ziekte.

Als commercieel medewerker draag je zorg voor een professioneel en warm ontvangst van onze klanten en adviseert over de mogelijkheden op het gebied van een gedenkteken. Je helpt de families door goed te luisteren naar de wensen en deze te vertalen naar een passend gedenkteken. Je hebt hierbij gevoel voor schoonheid en weet de juiste materialen, vormen en technieken met elkaar te combineren in een mooi ontwerp. Je laat aan de klant verschillende voorbeelden zien en maakt een aantal schetsen om een mogelijk ontwerp tot de verbeelding van de klant te laten spreken. Je doet dit uiteraard binnen de kaders van de wensen en het budget van de familie. Jouw integere werkwijze zorgt ervoor dat families graag door jou worden geholpen.

Daarnaast ben je actief bezig om je netwerk uit te breiden en te onderhouden. Je kent het belang van goede relaties, legt contact met uitvaartondernemers en begraafplaatsbeheerders om via hen doorverwijzingen naar potentiële klanten te krijgen en actief te werken aan het vergroten van de naamsbekendheid.

Functie-eisen:

 • Je kent het belang van goede relaties en doet er alles om aan jouw klanten zo goed mogelijk te helpen
 • Naar je klanten stel jij je ondersteunend op; het is voor hen een moeilijke en emotionele periode. Desondanks houd je altijd het commerciële bedrijfsdoel voor ogen
 • Je toont eigenaarschap en acteert als regisseur in het proces van het eerste tot het laatste contact
 • Op communicatief gebied ben je sterk ontwikkeld en kun je omgaan met zeer uiteenlopende type mensen en gevoeligheden
 • Je bent geduldig, integer, authentiek en betrouwbaar. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat klanten zich door jou begrepen voelen en kiezen voor Den Hollandsche – Cuperus. Je weet hierdoor een voorkeurspositie bij klanten te creëren
 • Je hebt oog voor de smaak, wensen en belangen van de klant. Zo kom je tot een passend ontwerp
 • Je werkt zeer nauwkeurig en op basis van vertrouwen. Je begrijpt het belang van een foutloze en complete orderregistratie en overdracht naar jouw collega’s
 • Je bent in staat om een netwerk te onderhouden en uit te breiden

Randvoorwaarden

 • HBO werk- en denkniveau
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit, flexibele werkhouding
 • Werkdagen: dinsdag t/m zaterdag
 • Bereid om avonden te werken
 • Bereid om te reizen, flexibel inzetbaar in het noorden van Nederland
 • 28-40 uur per week
 • Een afgeronde commerciële mbo- of hbo-opleiding

Wij bieden

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamisch bedrijf met korte communicatielijnen in een prettige werksfeer, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en je krijgt mooie kansen en faciliteiten om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met uitgebreide CV. Voor vragen over de vacature kun je ons bellen op 085-0475115. Je motivatie en CV kun je richten aan Kimberly Hundersmarck en per mail versturen naar vacatures@cuperusgedenken.nl. Een assessment en een dagdeel meelopen maken deel uit van de procedure.

Trefwoorden

Commercieel medewerker, adviseur, verkoper

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet prijs gesteld.