close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Zuidlaren en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Zuidlaren

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Zuidlaren of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Zuidlaren en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Zuidlaren

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Zuidlaren en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Assen. Op minder dan 15 minuten rijden van Zuidlaren.

Inspiratiewinkel Assen Bekijk de collectie
grafstenen Zuidlaren Begraafplaats De Walakker

Begraafplaats De Walakker Zuidlaren

In het zuidoosten van Zuidlaren vindt u aan de Annerweg de Begraafplaats De Walakker. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan kindergraven en particuliere graven.

Annerweg
9471 KT Zuidlaren
grafsteen Zuidlaren Begraafplaats Zuidlaren Oude Coevorderweg

Begraafplaats Zuidlaren Oude Coevorderweg

De Begraafplaats Zuidlaren Oude Coevorderweg is gelegen in het zuidoosten van Zuidlaren aan de Hogeweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en kindergraven.

Hogeweg
9472PB Zuidlaren

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Zuidlaren

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Zuidlaren. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Zuidlaren

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Zuidlaren

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Zuidlaren

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Groningen. Op minder dan 20 minuten rijden van Zuidlaren.

Cuperus Gedenken Groningen
Moermanskweg 2-1
9723 HM Groningen

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Zuidlaren?

Grafstenen Zuidlaren van natuursteen

Grafsteen Zuidlaren

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Zuidlaren van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Zuidlaren van glas

Urnmonument Zuidlaren

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Zuidlaren van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Zuidlaren

2 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Zuidlaren

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Zuidlaren maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.