close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Zierikzee en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Zierikzee

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Zierikzee of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Zierikzee en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Zierikzee

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Zierikzee, bent u van harte welkom in onze winkel in Breda.

Inspiratiewinkel Breda Bekijk de collectie
grafstenen Zierikzee Sint Barbara

Sint Barbara Zierikzee

In het noordoosten van Zierikzee vindt u aan de Grachtweg de begraafplaats Sint Barbara. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Grachtweg
- Zierikzee
grafsteen Zierikzee Zierikzee alg.

Zierikzee alg.

De begraafplaats Zierikzee alg. is gelegen in het zuidoosten van Zierikzee aan de Stapelshofweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Stapelshofweg
4301 NM Zierikzee

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Zierikzee

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Zierikzee. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Zierikzee

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Zierikzee

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Zierikzee

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Rotterdam. Op minder dan 65 minuten rijden van Zierikzee.

Cuperus Gedenken Rotterdam
Straatweg 35A
3051 BC Rotterdam

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Zierikzee?

Grafstenen Zierikzee van natuursteen

Grafsteen Zierikzee

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Zierikzee van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Zierikzee van glas

Urnmonument Zierikzee

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Zierikzee van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Zierikzee

2 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Zierikzee?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Zierikzee

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Zierikzee maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.