close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Coronavirus: hoe gaan wij er mee om?  meer informatie

Grafstenen Opheusden en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Opheusden

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Opheusden of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Opheusden en omgeving.

Advies in de buurt van Opheusden

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Opheusden en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Ochten. Op minder dan 10 minuten rijden van Opheusden.

Inspiratiewinkel Ochten Bekijk de collectie
grafstenen Opheusden Algemene Begraafplaats (opheusden)

Algemene Begraafplaats (opheusden) Opheusden

De Algemene Begraafplaats (opheusden) is gelegen in het noordwesten van Opheusden aan de Markstraat. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. kindergraven en particuliere graven

Markstraat
4043JX Opheusden
grafsteen Opheusden Opheusden

Opheusden

De begraafplaats Opheusden bevindt zich in het noordoosten van Opheusden aan de Dalwagenseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Dalwagenseweg
4043 MS Opheusden

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Opheusden

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Opheusden. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Opheusden

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Opheusden

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Opheusden

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 20 minuten rijden van Opheusden.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662NX Elst

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Opheusden?

Grafstenen Opheusden van natuursteen

Grafsteen Opheusden

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Opheusden van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Opheusden van glas

Urnmonument Opheusden

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Opheusden van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Opheusden

2 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Opheusden

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Opheusden maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.