close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Nuenen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Nuenen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Nuenen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Nuenen en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Nuenen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Nuenen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Eindhoven. Op minder dan 25 minuten rijden van Nuenen.

Inspiratiewinkel Eindhoven Bekijk de collectie
grafstenen Nuenen De Roosdoncken

De Roosdoncken Nuenen

De begraafplaats De Roosdoncken bevindt zich in het noordoosten van Nuenen aan de Broekdijk. Dit is een Protestantse begraafplaats.

Broekdijk
5674MN Nuenen
grafsteen Nuenen Kerkhof H. Clemenskerk te Nuenen

Kerkhof H. Clemenskerk te Nuenen

De begraafplaats Kerkhof H. Clemenskerk te Nuenen is gelegen in het noordoosten van Nuenen aan de Park. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven

Park
5671 GC Nuenen
grafmonument Nuenen Openbare algemene gemeentelijke begraafplaats Oude Landen te Nuenen

Openbare algemene gemeentelijke begraafplaats Oude Landen te Nuenen

In het noordoosten van Nuenen vindt u aan de Beekstraat de Openbare algemene gemeentelijke begraafplaats Oude Landen te Nuenen. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Beekstraat
5673NA Nuenen
grafmonumenten Nuenen R.K. Begraafplaats ‘De Huikert’ te Gerwen

R.K. Begraafplaats ‘De Huikert’ te Gerwen Nuenen

De R.K. Begraafplaats ‘De Huikert’ te Gerwen bevindt zich in het noordoosten van Nuenen aan de De Huikert. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

De Huikert
5674 RG Nuenen

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Nuenen

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Nuenen. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Nuenen

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Nuenen

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Nuenen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 40 minuten rijden van Nuenen.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Nuenen?

Grafstenen Nuenen van natuursteen

Grafsteen Nuenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Nuenen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Nuenen van glas

Urnmonument Nuenen

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Nuenen van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Nuenen

4 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Nuenen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Nuenen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.