close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Heeze en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Heeze

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Heeze of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Heeze en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Heeze

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Heeze en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Eindhoven. Op minder dan 25 minuten rijden van Heeze.

Inspiratiewinkel Eindhoven Bekijk de collectie
grafstenen Heeze Crematorium Heeze

Crematorium Heeze

De Crematorium Heeze bevindt zich in het zuidoosten van Heeze aan de Somerenseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een begraafplaats en/of crematorium

Somerenseweg
5591 TN Heeze
grafsteen Heeze Heeze

Heeze

In het zuidwesten van Heeze vindt u aan de Kerkhof de begraafplaats Heeze. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Kerkhof
5591 TD Heeze
grafmonument Heeze Protestantse Begraafplaats Heeze

Protestantse Begraafplaats Heeze

In het zuidwesten van Heeze vindt u aan de Holeweg de Protestantse Begraafplaats Heeze.

Holeweg
5591TD Heeze
grafmonumenten Heeze St. Martinuskerkhof

St. Martinuskerkhof Heeze

De begraafplaats St. Martinuskerkhof bevindt zich in het zuidoosten van Heeze aan de Spoorlaan. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Spoorlaan
5591 HT Heeze

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Heeze

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Heeze. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Heeze

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Heeze

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Heeze

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 45 minuten rijden van Heeze.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Heeze?

Grafstenen Heeze van natuursteen

Grafsteen Heeze

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Heeze van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Heeze van glas

Urnmonument Heeze

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Heeze van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Heeze

4 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Heeze?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Heeze

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Heeze maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.