close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Dreumel en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Dreumel

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Dreumel of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Dreumel en omgeving.

Advies in de buurt van Dreumel

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Dreumel en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Ochten. Op minder dan 25 minuten rijden van Dreumel.

Inspiratiewinkel Ochten Bekijk de collectie
grafstenen Dreumel Dreumel

Dreumel

In het noordwesten van Dreumel vindt u aan de Polstraat de begraafplaats Dreumel. Dit is een algemene begraafplaats

Polstraat
6621AT Dreumel
grafsteen Dreumel Nederlands Hervormd Begraafplaats Dreumel

Nederlands Hervormd Begraafplaats Dreumel

De Nederlands Hervormd Begraafplaats Dreumel bevindt zich in het noordwesten van Dreumel aan de Kerkpad. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats

Kerkpad
6621 BC Dreumel
grafmonument Dreumel Rooms Katholieke Begraafplaats Dreumel

Rooms Katholieke Begraafplaats Dreumel

In het zuidwesten van Dreumel vindt u aan de Rooijsestraat de Rooms Katholieke Begraafplaats Dreumel. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. urnengraven en particuliere graven.

Rooijsestraat
6621AK Dreumel

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Dreumel

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Dreumel. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Dreumel

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Dreumel

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Dreumel

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 30 minuten rijden van Dreumel.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662NX Elst

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Dreumel?

Grafstenen Dreumel van natuursteen

Grafsteen Dreumel

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Dreumel van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Dreumel van glas

Urnmonument Dreumel

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Dreumel van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Dreumel

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Dreumel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Dreumel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.