close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Bornerbroek en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Bornerbroek

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Bornerbroek of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Bornerbroek en omgeving.

Advies in de buurt van Bornerbroek

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Bornerbroek en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hengelo. Op minder dan 20 minuten rijden van Bornerbroek.

Inspiratiewinkel Hengelo Bekijk de collectie
grafstenen Bornerbroek Kerkhof St. Stephanusparochie

Kerkhof St. Stephanusparochie Bornerbroek

De begraafplaats Kerkhof St. Stephanusparochie is gelegen in het zuidoosten van Bornerbroek aan de Bornsestraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Bornsestraat
7627 NT Bornerbroek

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Bornerbroek

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Bornerbroek. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Bornerbroek

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Bornerbroek

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Bornerbroek

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hardenberg. Op minder dan 30 minuten rijden van Bornerbroek.

Cuperus Gedenken Hardenberg
Oldemeijerweg 3
7794RL Hardenberg

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Bornerbroek?

Grafstenen Bornerbroek van natuursteen

Grafsteen Bornerbroek

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Bornerbroek van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Bornerbroek van glas

Urnmonument Bornerbroek

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Bornerbroek van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Bornerbroek

1 begraafplaats

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Bornerbroek?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bornerbroek

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bornerbroek maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.