close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke grafsteen met glasplaat foto 1

Natuurlijke grafsteen met glasplaat Leisteen, ruwe steen

Dit monument heeft een ruwe steen als kopsteen en omranding. De tekst is op een glasplaat gestraald, de glasplaat is met afstandhouders op de ruwe steen gemonteerd. In de omranding is ruimte voor beplanting.De natuur levert ons de mooiste materialen, v... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42205
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Leisteen, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Leisteen, Ruwe steen
Staande deel Leisteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit monument heeft een ruwe steen als kopsteen en omranding. De tekst is op een glasplaat gestraald, de glasplaat is met afstandhouders op de ruwe steen gemonteerd. In de omranding is ruimte voor beplanting.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.