close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijk monument enkel foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Natuurlijk monument enkel Ruwe steen

Dit monument is samengesteld uit een ruwe steen en zwart graniet. Een gedeelte van de ruwe steen is gepolijst waardoor er ruimte is ontstaan voor de tekst. De steen ligt op een voetstuk met daarvoor banden. Deze zijn gezoet waardoor het een matte uitstraling krijgt. Binnen de banden is er ruimte voor kleinere stenen, ook is er een extra plaatje geplaatst voor tekst. Alle teksten zijn verdiept gest... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41898
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit monument is samengesteld uit een ruwe steen en zwart graniet. Een gedeelte van de ruwe steen is gepolijst waardoor er ruimte is ontstaan voor de tekst. De steen ligt op een voetstuk met daarvoor banden. Deze zijn gezoet waardoor het een matte uitstraling krijgt. Binnen de banden is er ruimte voor kleinere stenen, ook is er een extra plaatje geplaatst voor tekst. Alle teksten zijn verdiept gestraald en ingeverfd. Het geheel is op een betonfundering geplaatst.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.