close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Natuurlijk grafmonument met zwerfkeien foto 1

Natuurlijk grafmonument met zwerfkeien Zwerfkeien

Dubbel grafmonument opgebouwd met zwerfkeien, er zijn 2 grote keien gebruikt als letterplaat. De teksts is in de keien gestraald. Er is een omranding gemaakt van kleine keien die op de betonfundering in cement liggen. De ruimte in de omranding is opge... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42197
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Familiegraf - met vloer, Natuurlijk, Staande steen met vloer, Zwerfkeien
Diverse tags Zwerfkei
Graftype Familiegraf - met vloer, Natuurlijk
Kleur Bruin, Roze
Materiaal Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Roze
Productgroep Natuurlijke stenen dubbel
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dubbel grafmonument opgebouwd met zwerfkeien, er zijn 2 grote keien gebruikt als letterplaat. De teksts is in de keien gestraald. Er is een omranding gemaakt van kleine keien die op de betonfundering in cement liggen. De ruimte in de omranding is opgevuld met kleine keitjes afgewisseld met beplanting.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.