close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Natuurlijk grafmonument met glazen letterplaat foto 1

Natuurlijk grafmonument met glazen letterplaat Glas, ruwe steen

Een ruwe steen als letterplaat, de tekst is op een glasplaat gegrafeerd en is met rvs afstandhouders op de ruwe steen gemonteerd.Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42214
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Glas, Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen, Staande steen zonder vloer
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Natuurlijk
Kleur Grijs
Materiaal Glas, Ruwe steen
Positie Staande steen zonder vloer
Productgroep Natuurlijke stenen enkel

Productomschrijving

Een ruwe steen als letterplaat, de tekst is op een glasplaat gegrafeerd en is met rvs afstandhouders op de ruwe steen gemonteerd.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.