close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijk grafmonument met glasplaatje foto 1

Natuurlijk grafmonument met glasplaatje Glas, zwerfkeien

Bij dit monument is een zwerfkei als basis gebruikt. In de kei is een uitsparingen gefreesd waarin een bijpassend plaatje van natuursteen is bevestigd. Het glasplaatje met tekst en afbeeldingen zijn met afstandhouders op het natuurstenen plaatje gemont... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42228
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel
Kleur licht
Materiaal Glas, Zwerfkeien
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Bij dit monument is een zwerfkei als basis gebruikt. In de kei is een uitsparingen gefreesd waarin een bijpassend plaatje van natuursteen is bevestigd. Het glasplaatje met tekst en afbeeldingen zijn met afstandhouders op het natuurstenen plaatje gemonteerd.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.