close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Natuurlijk grafmonument basalt foto 1

Natuurlijk grafmonument basalt

Dit monument bestaat in zijn geheel uit basalt. Op de zuilen is een gedeelte glad gemaakt waardoor er ruimte ontstaat voor de tekst. Binnen de omranding van basalt is ruimte voor split of beplanitng.Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42223
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Familiegraf - enkel breed, Natuurlijk, Puur natuur, Staande steen met vloer, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed, Natuurlijk
Kleur Beige, Bruin
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Onderdeel Zuilen
Productgroep Natuurlijke stenen enkel
Steensoort Basalt
Uitvoering Staande steen met vloer
Vormgeving Natuurlijke zuilen, Zuilen

Productomschrijving

Dit monument bestaat in zijn geheel uit basalt. Op de zuilen is een gedeelte glad gemaakt waardoor er ruimte ontstaat voor de tekst. Binnen de omranding van basalt is ruimte voor split of beplanitng.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.