close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijk grafmonument basalt foto 1

Natuurlijk grafmonument basalt

Dit monument bestaat in zijn geheel uit basalt. Op de zuilen is een gedeelte glad gemaakt waardoor er ruimte ontstaat voor de tekst. Binnen de omranding van basalt is ruimte voor split of beplanitng.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42223
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Zuilen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Beige, Bruin
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit monument bestaat in zijn geheel uit basalt. Op de zuilen is een gedeelte glad gemaakt waardoor er ruimte ontstaat voor de tekst. Binnen de omranding van basalt is ruimte voor split of beplanitng.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.