close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Natuurlijk grafkunst gedenkteken foto 1

Natuurlijk grafkunst gedenkteken Zwerfkeien

Mooie combinatie gemaakt zwerfkeien, glas, brons en ijzer. De tekst is gestraald op een glasplaat, deze is met afstandhouders op de zwerfkei geplaatst. Van dik ijzerdraad is een mooie losse vorm gecreeerd met daarin ruimte voor 2 kleine keitjes. Op de ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42207
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Natuurlijk
Diverse tags Zwerfkei
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Beige
Materiaal Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Mooie combinatie gemaakt zwerfkeien, glas, brons en ijzer. De tekst is gestraald op een glasplaat, deze is met afstandhouders op de zwerfkei geplaatst. Van dik ijzerdraad is een mooie losse vorm gecreeerd met daarin ruimte voor 2 kleine keitjes. Op de zwerfkei zijn nog 2 vogeltjes van brons gemonteerd. De omranding is van gebogen ijzer.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.