close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Kort natuurlijk grafmonument foto 1

Kort natuurlijk grafmonument Ruwe steen

Letterplaat gemaakt van Diabas, Voor een bijzonder effect is hij doormidden gespleten. De beide delen staan op een voetstuk daarop nog ruimte is voor een lantaarn of bloemen. De teksten zijn gemaakt van bronzen letters. Het geheel staat op een betonfun... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41894
Assortiment Ambachtelijke monumenten, Natuurlijke gedenktekens
Collectie Ambachtelijk, Natuurlijk, Ruwe steen
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Blauw, Groen
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Blauw
Productgroep Ambachtelijke monumenten, Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Diabas
Subtype Staande steen zonder vloer
Vormgeving Schuin

Productomschrijving

Letterplaat gemaakt van Diabas, Voor een bijzonder effect is hij doormidden gespleten. De beide delen staan op een voetstuk daarop nog ruimte is voor een lantaarn of bloemen. De teksten zijn gemaakt van bronzen letters. Het geheel staat op een betonfundering.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.