close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
Kort grafmonument met gekleurde glasplaat foto 1

Kort grafmonument met gekleurde glasplaat Glas

Mooie eenvoudige letterplaat in een boogvorm. Door kleur toe te voegen aan het monument is een mooie gekleurde glasplaat op afstandhouders voor de letterplaat geplaatst geplaatst. De letterplaats is samen met de glasplaat op het voetstuk geplaatst.De t... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42029
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Bijzonder persoonlijk, Klassiek en traditioneel, Kleurrijk, Kunstenaars, Lichte grafstenen
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Kleur Blauw, licht, Wit
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas, Decoratie - glas, Glasfusing decoratie - glas, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Bianco del Mare kalksteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Klassiek en traditioneel

Productomschrijving

Mooie eenvoudige letterplaat in een boogvorm. Door kleur toe te voegen aan het monument is een mooie gekleurde glasplaat op afstandhouders voor de letterplaat geplaatst geplaatst. De letterplaats is samen met de glasplaat op het voetstuk geplaatst.
Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.