close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Klassieke grafsteen met roos foto 1

Klassieke grafsteen met roos

Mooi ambachtelijk monument met een gebeeldhouwde roos. De randen zijn gefrijnd, hierdoor wordt de vorm geaccentueerd. De tekst is verdiept gestraald. De letterplaat staat op een betonfundering.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkt... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41877
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Bewerking Gehakt
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Antraciet, Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Hardsteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vormgeving Bloem/blad/boom, Klassiek en traditioneel, Schuin

Productomschrijving

Mooi ambachtelijk monument met een gebeeldhouwde roos. De randen zijn gefrijnd, hierdoor wordt de vorm geaccentueerd. De tekst is verdiept gestraald. De letterplaat staat op een betonfundering.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.