close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
Groot natuurlijk gedenkteken foto 1

Groot natuurlijk gedenkteken Ruwe steen

Grote ruwe steen gebruikt als kopsteen. De tekst is aangebracht door middel van een bronzen plaatje. De ruwe steen is geplaatst in een omranding van hardsteen. De omranding is gevuld met stukjes steen in allerlei kleuren. Het geheel is aangebracht op e... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42200
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Dubbel / Familiegraf, Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - met vloer
Kleur Grijs
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grote ruwe steen gebruikt als kopsteen. De tekst is aangebracht door middel van een bronzen plaatje. De ruwe steen is geplaatst in een omranding van hardsteen. De omranding is gevuld met stukjes steen in allerlei kleuren. Het geheel is aangebracht op een betonfundering.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.