close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriƫntatiedagenarrow_forward
Grafsteen met rozen op zuil foto 1

Grafsteen met rozen op zuil

Monument opgebouwd uit verschillende onderdelen. De letterplaat bestaat uit 2 delen, het linkerdeel heeft een schuint afgekante bovenkant en een boog aan de onderkant. Daarnaast staat een zwarte zuil met daarop rozen met bladeren van brons. Ook de zuil... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41846
Assortiment Unieke gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Paars
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Monument opgebouwd uit verschillende onderdelen. De letterplaat bestaat uit 2 delen, het linkerdeel heeft een schuint afgekante bovenkant en een boog aan de onderkant. Daarnaast staat een zwarte zuil met daarop rozen met bladeren van brons. Ook de zuil heeft een schuine bovenkant. De vloer bestaat uit banden met daartussen een gebogen strook die onder de boog van de letterplaat doorloopt., op deze boog zijn ook rozen aangebracht. Tussen de banden is geel split aangebracht. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd. Het gehele monument staat op een betonfundering.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.