close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met gebeeldhouwde boom foto 1

Grafsteen met gebeeldhouwde boom

Monument met verschillende bewerkingen waardoor er 2 kleuren ontstaan. De letterplaat bestaat uit een gebeeldhouwde boom met daaronder ruimte voor de tekst. Onder de letterplaat een schuin tussenstuk met een geknabbelde rand. Het geheel ligt een op bet... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42175
Assortiment Moderne gedenktekens
Bloem, plant of boom Boom, Boom/blad 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Groen
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Monument met verschillende bewerkingen waardoor er 2 kleuren ontstaan. De letterplaat bestaat uit een gebeeldhouwde boom met daaronder ruimte voor de tekst. Onder de letterplaat een schuin tussenstuk met een geknabbelde rand. Het geheel ligt een op betonfundering.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.